Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Henriƫtte Daelman.


Ik heb de afgelopen jaren heel veel leerlingen bijles gegeven, studievaardigheden bijgebracht en geholpen met  de begeleiding voor het maken van hun huiswerk.  Ik heb bijles gegeven aan kinderen die moeite hebben met leren, aan hoogbegaafde kinderen (ook die moeten wel eens leren hoe ze moeten studeren), maar ook aan leerlingen die gewoon moeite hebben met 1 of meerdere vakken en daarbij graag ondersteuning willen.


Jarenlang heb ik met veel plezier bij de grootste organisatie voor studiebegeleiding van Nederland gewerkt. Daar werkte ik met hart en ziel voor mijn leerlingen.


Januari 2012 ben ik gestart met Bijles Zoetermeer. Vanaf het begin is het enorm druk geweest. Leerlingen worden doorverwezen door school, komen via andere leerlingen bij mij of vinden mij zelf via internet.


In juli 2017 ben ik verhuisd naar Zeeland, Bruinisse, waar ik verder ga met het geven van bijlessen aan leerlingen bij mij thuis, maar ik geef ook bijles online.


Mijn grote kracht is dat ik goed begrijp wat de leerlingen niet snappen en waar ze op vastlopen. Ik kan daardoor heel gericht uitleggen. Bovendien ben ik heel vindingrijk in het uitleggen van de stof op verschillende manieren.


Bij mij houdt de begeleiding van een leerling niet op als hij of zij de deur uit is, ik blijf ook buiten het bijlesuur onderzoeken hoe ik de leerling nog beter kan helpen en ondersteunen. Dat betaalt zich uit in betere prestaties van de leerling. Ouders en leerlingen waarderen dat en mij geeft dat veel energie.