Reviews

Aanbevelingen en reacties

ouders en leerlingen

Reviews Bijles Maatwerk


Hieronder zijn de reviews te vinden van diverse ouders van leerlingen die ik bijles heb gegeven. In enkele reviews zal de naam Bijles Zoetermeer staan, dit is het bedrijf  waar ik in 2012 mee gestart ben. Vanaf 2017 heb ik daarnaast Bijles Maatwerk opgericht. Dat maakt voor de bevindingen van de ouders natuurlijk niks uit aangezien ik nog steeds op dezelfde manier te werk ga.


Het is altijd fijn als de leerlingen of hun ouders hun bevindingen over de bijles hier achterlaten. Zo weten (ouders van) leerlingen die bijles nodig hebben wat ze kunnen verwachten. Ik stel het dan ook erg op prijs als u/je een stukje voor deze pagina aan mij toestuurt zodat ik het op de site kan zetten.


Bij voorbaat hartelijk dank.


Zo begon het in 2012


Wilma Nanninga:


Henriette deed voor onze 16 jarige dochter iets wat eigenlijk niet kan. Aurore wilde na het VMBO heel graag naar de Middelbare Hotelschool. Ze was net over naar het vierde examenjaar en zou VMBO-basis examen doen. Voor de Middelbare Hotelschool is een VMBO-kader diploma echter een vereiste.

Aurore wilde geen tijd verliezen en dus op kaderniveau examen doen. Het Stedelijk College in Zoetermeer aarzelde. Ze waren van goede wil, maar hoe zou Aurore nou in 7 maanden 2 jaar lesstof (de hele inhoud van de 3e en 4e kaderklas) kunnen proppen. Temeer daar ze niet het gemakkelijkste vakkenpakket met Economie en Wiskunde had gekozen. Daarbij had Aurore behalve Engels op school ook nog privéles Frans waarvoor ze dit jaar staatsexamen zou doen. Dus ze had het al druk.

Henriette Daelman keek naar de ijverige Aurore en durfde het toch aan. In de zomervakantie vlak voor het vierde jaar werd drie weken gebuffeld aan Economie en Wiskunde en tijdens het schooljaar was er in overleg met de betrokken leraren minimaal zes uur extra les per week bij Henriette.

Het resultaat kwam er. Aurore slaagde afgelopen juni zelfs zonder herexamen voor haar VMBO-kader! Ondanks de verscherpte regels voor het gemiddelde van de staatsexamencijfers. Ze haalde een nette 6 voor Economie en een 5 voor Wiskunde. Verder een krappe 8 voor Engels, een 7 voor Nederlands en nog meet voldoendes voor haar theatervakken.

Ze werd voor haar harde werken bovendien leerling van het jaar van het hele Stedelijke College te Zoetermeer.

Aurore heeft dat zeker te danken aan de rustige, doelgerichte manier van lesgeven van Henriette die, als een leerling het niet snapt altijd weer andere manieren vindt om zaken uit te leggen. Dat was voor Aurore met haar gediagnostiseerde dyscalculie een uitkomst.

Mijn man Alexander en ik zijn Henriette zeer dankbaar. Aurore is in september zingend met de hotelschool begonnen. Inmiddels heeft ze al bijna haar HBO afgerond!!

Moeder Karen:

Mijn zoon Greg is op bijles gegaan omdat hij een achterstand had op school en die werd alsmaar groter. Hij wil graag in de derde klas VWO volgen maar met een determinatie van 19,3 zou het HAVO worden. Greg heeft ADHD. Ik had al het bijlesbordje bij Henriettes huis gezien, dus mailde ik haar. Zij ging meteen aan de slag met Greg en heeft in de voorjaarsvakantie elke dag een uur met hem doorgebracht om een evaluatie van zijn kennis te maken en de knelpunten te identificeren in de vakken Wiskunde, Duits, Nederlands en Frans. Daarna ging hij nog enkele weken 1 uur per week naar bijles, tot aan zijn derde toetsweek. Henriette kon snel zien dat hij niet efficiënt leerde, veel te veel computerde en niet genoeg beweging kreeg. Ze maakte een hele huiswerk- en leerplanning voor Greg, gaf goede tips over structuur en orde aanbrengen, zocht internetsites op voor woordjes leren en grammatica en tenslotte maakte zij mij weer eens bewust van de belangrijke rol die ik heb bij het overhoren van zijn leerwerk. Dus niet alleen motivatie oor Greg, maar ook voor mij. In de toetsweek ging het heel goed en Greg heeft nu een determinatie van 21,7 - een hele verbetering dus! Henriette heeft een hele rustige, duidelijke en vriendelijke manier van lesgeven en haar studeerkamer is goed ingericht en stil. Als Greg weer vastzit, zijn wij zo weer terug bij haar.


Moeder Yvonne:

Mijn zoon Max zit in zijn eindexamenjaar, 4 mavo en begint morgen met zijn examens. Een spannende periode en we hopen allemaal dat Max slaagt zodat hij volgend schooljaar kan beginnen aan zijn opleiding.

Max heeft dyslexie en dat maakt dat vooral de talen voor hem moeilijk zijn en grote stukken leerstof ook. Daarnaast heeft Max moeite met het plannen van zijn leerwerk en denkt hij er soms iets te gemakkelijk over.

Sinds halverwege dit jaar krijgt Max huiswerkbegeleidng van Henriette. Ieder week gaat hij een uur naar haar toe en nemen zij samen de lesstof door. Henriette helpt Max met het plannen van zijn werk, kijkt samen met hem zijn toetsen door en geeft hem duidelijke opdrachten mee. Zoals wat hij nog extra met doornemen of waar hij nog even mee naar zijn leerkracht moet bijvoorbeeld.

Als moeder zijnde van een puberzoon, vind ik het heerlijk dat ik dit stukje kan uitbesteden. Van mij neemt Max weinig aan als we samen aan zijn huiswerk zitten ontstaan er snel irritaties.

Henriette stuurt na iedere keer dat Max is geweest een verslag naar Max en naar mij. Op deze manier weet Max wat hij moet doen en ik blijf goed op de hoogte van de vorderingen (Max meldt niet al zijn cijfers namelijk uit zichzelf...) en ik kan Max helpen herinneren aan zijn opdrachten. Ik vind dit een prima systeem. Voor Max zit er op deze manier ook een stok achter de deur om goed te kijken wat hij moet doen voor school en voor Henriette (uiteindelijk doet hij natuurlijk voor zichzelf maar als puber zijnde ziet hij er op dit moment nog lang niet altijd het nut van in....).

Wat ik terughoor van Max is dat Henriette de leerstof op een rustige, duidelijke en heldere manier uitlegt. De werkomgeving is rustig en er is een prettige en ontspannen sfeer. Zowel Max en ik zijn super tevreden en ik kan het iedereen aanraden die even een steuntje in de rug nodig heeft.

Volgend jaar gaat mijn jongste zoon naar de middelbare school en ik zou hem zo naar Henriette toesturen als blijkt dat hij wat extra hulp en begeleiding kan gebruiken.


Daarna ging het verder in de latere jaren:


Carolina

Ik wilde je nog heel erg bedanken voor de wiskunde bijlessen. Ik stel het heel erg op prijs dat je altijd bereid was om mijn vragen te beantwoorden (zelfs via de telefoon).

Dankzij deze bijlessen heb ik mijn wiskunde toets met succes kunnen afronden. Door de bijlessen snap ik nu o.a. hoe je vergelijkingen oplost en hoe je gebruik maakt van de abc-formule.

Op de universiteit krijgen we nu de vakken Statistiek en methoden en Techniek. Gelukkig is mijn wiskunde nu op pijl waardoor het behalen van deze vakken makkelijker zal zijn.

Heel erg bedankt. Mocht ik nog studenten tegenkomen die wiskundebijles nodig hebben, dan zal ik ze zeker naar jou doorverwijzen.


Moeder Loes Timmer

Wat een verademing: iemand die niet allen euro-tekens in haar ogen heeft staan als je met haar praat over problemen die je kinderen hebben op school. Niet alleen een redelijke prijs maar ook een geweldige begeleiding van je kind. Onze dochter ging zelfs graag naar bijles en voelde zich welkom. In korte tijd heeft zij haar cijfer Nederlands op weten te halen en is haar zelfvertrouwen sterk toegenomen. Kortom begeleiding door Henriette is aan te raden


Moeder Anneke,

Je enthousiaste en betrokken instelling maakte dat ik al snel het gevoel kreeg dat onze puber zoon zich zou gaan openstellen voor het volgen van Engelse bijles bij jou. Jouw prettige, rustige, stimulerende en respectvolle 1 op 1 begeleiding, in de thuis situatie, maakte dat hij met enthousiasme naar jou toe ging. Even weer een focus op de grammatica, met als resultaat mooie cijfers voor Engels. Je stelt je flexibel op en bent mee,-inlevend. Na een paar lessen Engels was het voor jou geen probleem om om te schakelen naar bijspijker uurtjes voor Nederlands. Je hecht waarde aan goede communicatie met de betrokken leerkrachten, stelt de leerling centraal en bent eindeloos geduldig. Dank voor je positieve support en wij zijn blij met jou "in zee" gegaan te zijn! Dankjewel!


Moeder Paula:

Ik wil je nog erg bedanken voor de motiverende bijlessen engels die Boris bij jou gevolgd heeft. Door je persoonlijke en rustige benadering en de focus daar te leggen waar de hulp nodig was (tekstverklaring/woordenschat) is hij erg gegroeid.

Ook de wekelijkse e-mail verslagen heb ik altijd met plezier gelezen.

Veel succes en we laten het horen als hij geslaagd is.


Moeder Marian:

In korte tijd heeft onze zoon een enorme inhaalslag met jouw doorgemaakt in de wiskunde. Zijn toch wel moeilijke wiskunde op tweetalig VWO in combinatie met de vaardigheden die hij op de basisschool niet had opgedaan gaven een moeizame start. En nu blijkt hij na een paar maanden bijles voor zowel zijn vaardigheden als ook zijn moeilijke eindtoets twee dikke voldoendes te hebben gehaald. Knap in zo'n korte tijd, heel erg bedankt daarvoor!


Vader Michael van der Lee:

Erg bedankt voor de vakkundige ondersteuning die onze zoon dit jaar (met succes !) van jou mocht hebben. Tot volgend schooljaar !


Moeder Monique van Blitterswijk:

Onze zoon kreeg via school het visitekaartje van Henriette mee omdat geadviseerd werd dat hij moest" leren leren". In de 1ste klas van de middelbare veranderd er zoveel maar dan moet je ook nog plannen en niet één dag van te voren je toets leren. Henriette heeft hem dit geleerd en gelukkig kon hij voor alle vakken waar hij op vast liep bij haar terecht. Hij vond het erg fijn om met haar samen te werken. Gelukkig heeft hij zelf een hele goed inzet maar mede dank zij haar is hij nu over naar de 2e. Mocht hij of onze jongste zoon in de toekomst vastlopen op welk vak dan ook dan weten we haar te vinden. Super bedankt Henriette!


Moeder Marion Kolpa:

Dank voor je inzet bij het met name aanleren van studievaardigheden bij onze zoon. Ook heel prettig waren de wekelijkse e-mail verslagen. Hij kan nu zelf verder.


Moeder Suzette:

Toen we met onze handen in het haar zaten stelde mijn dochter bijles voor. Na gegoogled te hebben, kwamen we op jouw site. Het sprak gelijk aan en we zijn er achteraan gegaan. Het voorgevoel klopte en na een maand bijles was mijn dochter in staat om een goed resultaat te halen. Enorm bedankt voor je hulp, mochten wij in de toekomst gebruik willen maken van je diensten kloppen we bij je aan. Nogmaals bedankt ook namens Shannon.


Moeder Karen:

Bedankt voor het weer gemotiveerd krijgen van Emma. Ze heeft samen met jou heel hard gewerkt de laatste 2 maanden van het schooljaar en over! Inmiddels gestart in de 5de is ze voortvarend aan de slag gegaan!


Vader Gerrit

Er bedankt voor de bijlessen Engels aan onze dochter. Vorige jaar kreeg ze problemen met Engels waardoor het nog spannend werd of ze wel over zou gaan naar 4 HAVO. Ze heeft vanaf begin dit jaar bijles van je gehad en ze staat momenteel weer een zeven voor haar Engels op haar eerste rapport van dit schooljaar. Daarnaast heb ik het zeer prettig ervaren dat ik na iedere bijles een verslag kreeg wat jullie gedaan hadden en wat de problemen waren.

Ook namens Kimberley bedankt!


Leerling Chloé:

De afgelopen vijf maanden heb ik bijles gekregen van u.

Ik ben erg blij dat ik bijles heb gekregen ik heb veel geleerd en een ander inzicht gekregen in wiskunde dan ik had. Het is erg fijn u neemt rustig de tijd om mij iets uit te leggen. Het was erg fijn om u als bijles docent gehad te hebben. Ik heb mijn vmbo tl examen gehaald en wiskunde afgesloten met een 6 als eindcijfer! Enorm blij ben ik met dit cijfer.


Moeder Debbie Kreber:

Heel blij waren we dat Emma in februari bij u kon komen voor bijles wiskunde. Ze stond erg slecht voor wiskunde en dan moest ze ook nog examen doen. Dankzij de bijlessen kon ze de wiskunde proefwerken overdoen en er een voldoende voor halen. Daardoor ging ze met een beter cijfer haar examen in. Het examen was toch nog erg moeilijk maar...ze is GESLAAGD!!!Heel erg bedankt voor de goeie uitleg en begeleiding.

Ook namens Emma bedankt, die ging toch iets relaxter haar examen "in"


Moeder Natalie:

Mijn zoon had aan een paar bijlessen genoeg: "Henriette kan in een uur uitleggen wat de wiskunde docent in twee maanden niet lukte". Hopelijk hoeft het niet, maar als het nodig is, komt hij zeker weer bij je. Bedankt voor de hulp!


Leerling Rianne

Ik wil u bedanken voor alle bijlessen die u mij heeft gegeven. Als ik met een vak ergens tegenaan liep dan kon ik naar u toekomen zodat u het mij kon uitleggen. Ook heeft het samen maken van planningen voor de toetsweken en de examens mij erg geholpen. Ik ben blij met de cijfers die ik heb gehaald voor mijn examens. Alsnog hartelijk bedankt voor alles!


Moeder Monique

Rick is over naar 3Havo met prachtige cijfers! En zeker zo positief is dat ik dit schooljaar een veel vrolijkere, meer gemotiveerde zoon in huis heb. En daar heb jij zeker aan bijgedragen. Met jouw praktische hulp, de altijd positieve benadering en duidelijke aanpak heeft Rick een enorme groei doorgemaakt en is hij er weer in gaan geloven. Voor mij als moeder was het zeer prettig dat er na elke bijles dezelfde dag een verslag binnenkwam waarin je kort en bondig aangaf wat jullie hadden gedaan en wat de nieuwe afspraken zijn en dat je (telefonisch of via de mail) goed te bereiken bent.

Henriëtte, bedankt voor al je inzet en hulp!


Leerling Rick

Ik heb nu al anderhalf jaar bijles van je en mijn cijfers zijn duidelijk verbeterd. Het is in de bijles allemaal veel duidelijker en overzichtelijker dan in de les en de leraar is in de meeste gevallen ook veel leuker. Anderhalf jaar geleden stond ik voor ongeveer de helft van mijn vakken een behoorlijke onvoldoende en nu nog maar één vijfje voor Frans. Heel erg bedankt.


Moeder Marleen schreef:

In korte tijd heeft Henriette onze zoon uit 3 Havo bijgespijkerd in zijn exacte vakken. Vanaf les 1 was hij bij de les en heeft hij kunnen goedmaken wat hij in een groot gedeelte van het schooljaar had laten liggen. Henriette, mede dankzij jouw rustige manier van uitleggen en de manier waarop je de lesstof doorgrondt, is alle lesstof goed terechtgekomen en is onze zoon over naar 4 Havo. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en omdat hij (en wij) een goede basis in het nieuwe schooljaar willen leggen, zal hij ook in september voor enige tijd bij je aan de slag gaan. Bedankt voor al je hulp!!


Moeder Nadine

Mijn jongste zoon leert al erg goed, maar heeft bij Henriëtte geleerd, te leren en Henriëtte verstevigt de basisstof voordat hij aan het voortgezet onderwijs begint.

Mijn oudste zoon heeft veel baat gehad van de bijles, heeft leren plannen en huiswerk maken. En vooral gewoon veel geleerd.

Van een Mavo advies naar 2 gymnasium met zijn inzet en die van Henriëtte dus een topresultaat.


Moeder Bea

Henriette heeft mijn dochter zelfvertrouwen gegeven door heel rustig de basis op te pakken voor sommige vakken en voor andere vakken exact antwoord te geven op de vragen die mijn dochter had.

Vooral de persoonlijke aandacht en Henriette's gedrevenheid om het beste uit haar leerlingen te halen, hebben veel indruk op mij gemaakt!


Moeder Bianca Kuivenhoven

Mijn dochter stond vorig jaar in groep 7 goed voor alle vakken alleen rekenen had zij wat moeite mee, zij is sindsdien bij Henriette geweest voor Bijles hierin en is van een IV score voor citos naar een II tegen de I aan gegaan. Henriette heeft haar het zelfvertrouwen en het inzicht gegeven wat zij nodig had! Ook hebben ze cito's geoefend waardoor ze al een beetje wist wat haar te wachten stond in de vraagstelling. Volgend jaar gaat ze naar de middelbare en mocht ze ergens op vastlopen dan kloppen wij zeker weer aan bij Henriette, niets dan lof voor haar! Bedankt :)


Moeder Liselet van Gent

Boris heeft veel aan de bijlessen van  Henriette gehad. Boris had moeite had met Wiskunde. Henriette heeft Boris inzicht gegeven in de wiskunde en hem "gewoon goed geholpen" zoals hij zelf zegt.

Ook heel prettig was dat het afbouwen van de bijlessen in gezamenlijk overleg ging, zodat Boris het zelfstandig werken langzamerhand weer zelf kon oppakken.

Ook heb ik, de ouder, de zakelijke samenwerking met Henriette als soepel, punctueel en plezierig ervaren. Bij deze ook mijn dank, Henriette!


Vader van Sterre

Nicky, dank voor alle lessen. Sterre is voor Engels er een stuk op vooruitgegaan. Ook de info na elke les was handig en zinnig voor ons. Met dank

Leerling Sterre

Nicky, hartstikke bedankt voor alle bijlessen!  Zonder de bijlessen zou ik het niet gehaald hebben. Bedankt!


Vader Gert

Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp aan Jesse, het resultaat mag er wezen en dat is toch te danken aan jouw werk, je meedenken en steun. Wiskunde wist ik dat hij het kon, maar het eindresultaat is boven verwachting. Daarnaast is, gezien de cijferlijst, jouw steun bij Nederlands en Engels doorslaggevend geweest. Geweldig.


Vader Wim

Randy heeft concentratieproblemen en is daarnaast ook nog  gewoon puber.

Hij heeft eerst een paar jaar bij een grotere studiebegeleider gezeten.Ik was daar veel minder tevreden over omdat Randy daar niet tot zijn recht kwam.

Ik heb Henriette gevonden door te googlen en ze bleek een schot in de roos. Henriette kan ondersteuning bieden bij vragen en problemen bij alle vakken. Dat is ideaal.

Randy zat op het VMBO en is recent geslaagd zonder enige onvoldoende.

Henriette heeft hier zeker haar aandeel in gehad.

Bedankt voor alle goede zorgen.


Moeder Marion Kolpa,

Met veel succes wederom gebruik gemaakt van je diensten.

Maarten Kolpa heeft het laatste half jaar grote sprongen vooruit gemaakt met zijn wiskunde. Hij is over naar de 4e klas. Zonder jouw hulp was dit twijfelachtig geweest. Ook heel prettig was de feedback na afloop van elke bijles.


Moeder Joas

Joas  heeft sinds april 2015 bijles Engels gevolgd bij Nicky, de dochter van mw. Daelman. Joas is dit jaar begonnen in de eerste klas op het tweetalig VWO. Hij heeft PDD-NOS en heeft daardoor soms moeite met concentreren in de klas. Vooral voor Engels haalde Joas geen hoge cijfers. Met het toepassen van de grammatica had hij veel moeite. Aangezien onze zoon een voldoende gemiddeld moest staan om over te kunnen naar het tweede jaar, hadden we besloten om hem bijles te laten volgen. De weg naar Bijles Zoetermeer was snel gevonden. De eerste bijeenkomst met Nicky was positief. De ruimte zag er lekker opgeruimd uit. Eerst was er limonade en even een gesprekje over wie Joas is en hoe het met hem gaat. Op een grote lege tafel mocht hij zijn spulletjes leggen. Nadat is uitgelegd waarom Joas bijles wil, vertelt Nicky precies wat ze gaat doen. Nicky is begonnen bij het begin. Niets wordt overgeslagen. Knelpunten worden naar boven gehaald, oefeningen worden gemaakt om te checken of Joas begrepen heeft wat is uitgelegd. Joas wordt verteld waar hij vooral nog op moet letten. Tips worden meegegeven. Websites voor extra oefeningen thuis worden doorgegeven en in de komende weken werkt Nicky in een rap tempo de grammaticalessen door, totdat Joas weer bij is. Hij begrijpt de uitleg van Nicky goed en in de rustige leeromgeving leert hij snel en is hij gemotiveerd. Na elke les stuurt Nicky een verslag naar onze zoon en onszelf. Nicky heeft tevens met Joas voor zijn laatste proefwerkweek een leerschema gemaakt voor alle vakken, zodat hij alles op tijd kon doornemen en leren. Dat was heel fijn en overzichtelijk. Resultaat van dit alles is, dat Joas over is naar de tweede klas van het tweetalig VWO. Bedankt tot zover Nicky!


Moeder Nicolle Eggink schrijft,

Raymond heeft 3 jaar lang wekelijks bijles gehad van Henriette. We zijn bij haar terecht gekomen omdat ze in alle vakken bijles kan geven. Raymond is dyslectisch en had probleem met alle talen.  Laatste jaar had hij alleen nog Nederlands en Engels. Verder heeft ze hem goed geholpen met de andere vakken en leren samenvatten.

De laatste maanden zijn we af gaan bouwen, hij had dan om de week bijles. Het komende schooljaar (5 atheneum) gaat hij beginnen zonder bijles. Met Henriette de afspraak gemaakt dat we aan de bel trekken als hij toch hulp nodig heeft.

Raymond is altijd met veel plezier naar de bijles gegaan, hij had het reuze naar zijn zin en er was echt een klik tussen hem en Henriette. Ook ik (moeder van Raymond) ben erg tevreden over de bijlessen en de contacten die ik met Henriette heb gehad.

Ik kan Henriette bij iedereen aanbevelen die bijles zoekt voor zijn kind!


Moeder Joey

Henriette nogmaals bedankt voor de goede begeleiding van Joey gedurende de afgelopen maanden.

Joey heeft grote sprongen gemaakt en is gemiddeld met 5 punten vooruitgegaan in 4 maanden tijd.

De manier waarop je uitlegt, heeft Joey geholpen om de stoffen beter te begrijpen. Ook het samenvatten (je hebt hem geleerd hoe dat moest) van de hoofdstukken die hij moest weten was voor hem een eyeopener.

Mocht het zo zijn dat Joey in de toekomst nog hulp nodig heeft dan zullen we zeker aan de bel trekken.

Bijleszoetermeer is een echte aanrader!


Student verpleegkunde Ferry

Ik ben gister voor beide medisch reken examens geslaagd! Nogmaals bedankt voor de energie die jij voor mij erin gestopt hebt.


Vader Mees

Mees is enorm vooruit gegaan en Nicky heeft hem echt fantastisch geholpen. Er was ook een goede klik tussen hen.

Ik denk dat we volgend schooljaar gewoon beginnen zonder bijles, echter als blijkt dat hij toch nog begeleiding nodig heeft, dan schrijven hem weer in.

Voor nu heel veel dank namens Mees en ons.


Moeder Salo:

Beste Henriëtte,  bedankt voor de bijles natuurkunde aan mijn zoon Salo. Het heeft hem geholpen de stof beter te begrijpen. Ondanks de korte begeleiding, hebben we deze toch als zeer positief ervaren.

Mochten we in de toekomst nog begeleiding voor hem nodig hebben dan schrijven we hem zeker opnieuw in.


Moeder Femke en Sander

Mijn dochter (2 jaar geleden VWO diploma gehaald) en mijn zoon (zit nu in examenjaar VWO) hebben beiden bijles Engels gehad van Nicky. De begeleiding was super en daarom ook zeer tevreden. Het zelfvertrouwen van Femke en Sander is door de bijlessen gegroeid. Een aanrader voor iedereen waarvan zijn/haar kind een extra zetje of ondersteuning nodig heeft. Nogmaals dank Nicky !!


Moeder Ilona schrijft:

Vorig jaar zochten wij iemand die onze beide kids wilde helpen met bijles. Het moest iemand zijn die alle vakken kon begeleiden en ook iemand die onze kids de juiste begeleiding kon geven. Daarmee bedoel ik dat iemand de kinderen een complimentje geeft als ze iets goed hadden gedaan maar ook iemand die het bij wijze van spreken 10x wilde uitleggen als dit nodig zou zijn. Toen vond ik bijles maatwerk en na telefonisch contact te hebben gehad had ik gelijk het gevoel dat dit meer dan goed zat. Toen eenmaal de eerste bijles via de computer een feit was waren de kinderen ook enthousiast. Er wordt goed naar ze geluisterd maar ook de uitleg is top. Ook de samenwerking om tot een uitkomst/antwoord te komen was super fijn. Ondertussen is de oudste geslaagd met mooie cijfers en is de jongste over naar haar examenjaar. Dus de hulp heeft zeker geholpen en ook het kunnen terug lezen van wat de kids hadden gedaan/geleerd is heel fijn. Zeker een aanrader! Gr trotste ouders