Wat bied ik aan?

Wat bied ik aan?


Bijles/studiebegeleiding


Wanneer je moeite hebt met een vak kun je bij mij bijles volgen. We nemen de theorie door en ik leg die uit. Verder zal ik testen of je de theorie kunt toepassen door het maken van oefeningen.


Soms snap je een vak wel, maar weet je niet goed hoe je het huiswerk moet maken of hoe je het vak het beste kunt leren. Daar kunnen we in de bijles naar op zoek. In overleg zullen we naar verschillende leermethoden kijken en die gaan we proefondervindelijk toetsen.


Ook het inplannen van je leer- en maakmomenten horen tot de studiebegeleiding.


Bijspijkercursus


Bijles in de zomervakantie


Soms kan het nodig zijn om in de zomervakantie een paar bijlessen te volgen. Bijvoorbeeld als je in het afgelopen schooljaar veel moeite hebt gehad met een vak of bang bent dat je het komende schooljaar een vak moeilijk zult kunnen volgen.


Het is mogelijk voor een korte periode bijlessen te volgen, wanneer je bv (basis)stof niet beheerst of een aantal lessen op school hebt gemist. Je kunt hier ook gebruik van maken wanneer er een bepaald hoofdstuk wordt behandeld waar je moeite mee hebt. Je kunt dan een paar bijlessen snel achter elkaar volgen zodat je op school weer snel kunt meedoen met de reguliere les.

Laatste nieuwsEr zijn nog plekken vrij voor bijlessen.

        03 sept 2018


Iedereen die bijles heeft gevolgd is over! De meesten hebben het jaar met goede cijfers afgesloten, gefeliciteerd! Ook de eindexamenkandidaat is geslaagd, goed gewerkt!

1 juli 2018

Adres/ContactGrevelingenhout 127

4311 NL Bruinisse

Email: info@bijlesmaatwerk.nl

Telefoon: 06-220.840.23


Openingstijden: maandag t/m donderdag 9.00 - 18.00 uur


KvK nummer: 5446252

Copyright @ Bijlesmaatwerk.nl 2018 All Rights Reserved