Wat bied ik aan?

Wat bied ik aan?

Bijles/studiebegeleiding

Wanneer je moeite hebt met een vak kun je bij mij bijles volgen. We nemen de theorie door en ik leg die uit. Verder zullen we testen of je de theorie kunt toepassen door het maken van oefeningen.

Soms snap je een vak wel, maar weet je niet goed hoe je het huiswerk moet maken of hoe je het vak het beste kunt leren. Daar kunnen we in de bijles naar op zoek. In overleg zullen we naar verschillende leermethoden kijken en die gaan we proefondervindelijk toetsen.

Ook het inplannen van je leer- en maakmomenten horen tot de studiebegeleiding.

Bijspijkercursus

Bijles in de zomervakantie

Soms kan het nodig zijn om in de zomervakantie een paar bijlessen te volgen. Bijvoorbeeld als je in het afgelopen schooljaar veel moeite hebt gehad met een vak of bang bent dat je het komende schooljaar een vak moeilijk zult kunnen volgen.

Het is mogelijk voor een korte periode bijlessen te volgen, wanneer je bv (basis)stof niet beheerst of een aantal lessen op school hebt gemist. Je kunt hier ook gebruik van maken wanneer er een bepaald hoofdstuk wordt behandeld waar je moeite mee hebt. Je kunt dan een paar bijlessen snel achter elkaar volgen zodat je op school weer snel kunt meedoen met de reguliere les.